Recomanacions de productes 
Hola! 👋 Les ressenyes de Enifo HL són una guia de compra dels millors productes i serveis en tecnologia, llar i benestar. Fes-los una ullada, si t'agraden i et sents generós, pots comprar-nos un cafè : ) BIZUM +34 609 84 86 08 

Gràcies per mirar, i gràcies pel cafè !

Bosa

Escalfadors

Sal.ler

Mapa

Gralla

Catifa

Espardenyes

Llibre

Recomanacions de producte

  • Les ressenyes de Enifo HL fan recomanacions de productes independents. No estem exposats ni implicats de cap manera amb el procés de cap detallista per completar una venda. Això inclou, entre d'altres, preus, disponibilitat, compliment de comandes, processament de pagaments, devolucions, reemborsaments o altres consultes relacionades amb el servei al client.
  • Si teniu cap pregunta sobre un producte, us recomanem que us poseu en contacte amb el fabricant del producte.
  • Si teniu preguntes sobre una comanda, poseu-vos en contacte directament amb el minorista.
  • Els nostres lectors donen suport als comentaris de Enifo HL .

EnifoHL NO guanya cap comissió quan compres mitjançant enllaços del nostre lloc.  

Enllaços a llocs web de tercers

  • Els Serveis poden contenir enllaços a llocs web de tercers que no són propietat nostre ni controlats per nosaltres. 
  • No tenim control ni n'assumim cap responsabilitat sobre el contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc web de tercers. El nostre contingut editorial no està influenciat per l'anunciant
  • Quan compres productes o serveis de comerciants de tercers mitjançant enllaços als nostres Serveis, estàs comprant directament al proveïdor de productes o serveis de tercers, no a Enifo HL. No som responsables d'examinar o avaluar, i no garantim les ofertes de cap comerciant de tercers (incloent-hi el contingut dels seus llocs web, la disponibilitat del lloc web o els preus dels seus productes o serveis).
  • A més, Enifo HL no assumeix cap responsabilitat per les accions, productes, serveis o contingut de cap comerciant de tercers.
  • Aquests tercers poden tenir les seves pròpies condicions i polítiques de privadesa, que hauríeu de revisar amb atenció.

 

Som a Consell de Cent, 375    08009 Barcelona.

També pot trucar-nos al telèfon:  623 000 614,

o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

© Drets d'autor. Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.